Ons team

Robert van der Sijde (64)

CEO,  General Management, specialisatie bedrijfsorganisatie, marketing, sales en export

Is momenteel werkzaam als directeur/ondernemer en daarnaast als bedrijfsadviseur MKB verbonden aan het Institut für Europaïsche Wirtschaftsförderung in Zeven, Duitsland. Daarnaast heeft hij sinds 2002 een onderneming die bedrijven in de hospitality sector adviseert. Daarnaast is hij aandeelhouder van LS Green Group Holding Sa in Luxemburg als consultant MKB voor Europa. Daarvoor heeft hij 18 jaar voor het Heineken concern gewerkt in Nederland en het buitenland eerst als brand en marketing manager in Nederland en daarna uitgezonden als export directeur voor de Caribbean en Midden en Zuid-Amerika (waaronder de landen Guadeloupe, Martinique en Frans Guyana), gevolgd door een directiefunctie in een verkoop- en distributiebedrijf van Heineken in Nederland. In 2000 werd hij met zijn team winnaar van de ”Heineken Marketing Excellence Award”. Al met al een kundig manager en gepokt en gemazeld als ondernemer/manager bekend met de internationale markt gespecialiseerd in marketing, verkoop en distributie van dranken.

Paul Altona van Rietberg (69)

CFO, General Management specialisatie techniek, duurzaamheid,  productie, logistiek, milieu en financiën.

Is momenteel werkzaam als directeur/ ondernemer voor de LS Green Group Holding SA, Luxemburg en als financieel bedrijfsadviseur voor Europese MKB bedrijven. Hij heeft een aanzienlijke trackrecord in het bedrijfsleven, waarbij duurzame energie en milieu projecten werden gekoppeld aan financiering en subsidies in de EU. Hij is mede verantwoordelijk voor het ontstaan van de LS Green Group Holding SA met de bij behorende bedrijfsconcepten. De opleidingen liggen op het technische vlak aangevuld met studies milieu- en bedrijfskunde te Rotterdam. Hij heeft een reeks van projecten voor bekende internationale technische-, chemische- en farmaceutische onderrnemingen op zijn naam staan.

 

 
Jean-Pierre van Arkel (68)

CCO Communicatie en Algemene Zaken

Hij heeft zijn sporen verdiend door voor de gemeente Utrecht de communicatie te verzorgen. Hij is een visionair en is een goed onderhandelaar. Jean-Pierre woont samen met zijn Franse echtgenote in Orange. Hij zal de onderneming op directieniveau in Frankrijk vertegenwoordigen en verantwoordelijk zijn voor externe en interne communicatie.

 

 

Privacy

Ons team en alle medewerkers binnen de samenwerkings verbanden cq netwerken van het WaterFund Holding SA zijn gehouden de privacy en geheimhouding voor hun cliënten te waarborgen.